понедељак, 25. децембар 2023.

Такмичари генерације

 Од 12. децембра 2023. године је почела са радом платформа "Такмичари генерације" на којој ће се бележити успех ученика Основних школа. Ученици који су током похађања 8. разреда остварили изузетне резултате на такмичењима заслужили су да се нађу на платформи и на листи најбољих ученика. Тим поводом је 13. децембра организована свечана додела плакета и награда у Палати Србије под покровитељством Стратегије развоја образовања и васпитања у сарадњи са Министарством просвете, Министарством науке, технолошког развоја и иновација, Министарства информисања и телекомуникација и Канцеларије за информационе технологије и еУправу. 

Тим поводом је наша ученица, са титулом Ђака генерације 2022/2023.године Анастасија Вељовић и освојеним ПРВИМ местом на Републичком такмичењу из Српског језика и књижевности позвана на пријем признања и тиме уписана у ЗЛАТНИ РАЗРЕД на платформи. Њеним успехом је осим родитеља изузетно поносна предметна наставница Биљана Јовашевић која је несебично дала свој допринос у раду са Анастасијом, а самим тим и промовисале нашу школу. 

Анастасија, желимо ти пуно успеха у даљем школовању и још много награда и признања!






Нема коментара:

Постави коментар

ДОБРОДОШЛИ

ДОБРОДОШЛИ

 На ваше и наше велико задовољство, представљамо се на новој адреси и са новим садржајима које смо дуго сви очекивали. Трудићемо се да вам д...