понедељак, 26. децембар 2022.

Активан на часу, функционалан у животу

  Да знање не зна за границе, показују бројни одржани стручни скупови и семинари за наставнике у циљу побољшања квалитета наставе и личног усавршавања. Једно од таквих дружења је реализовано у суботу 24.12.2022.г. у нашој школи под називом "Активан на часу, функционалан у животу". Велико интересовање наших драгих колега довео је до дивне атмосфере, активне, духовите, веселе, како би тај тематски дан реализован да се дуго памти. Семинар је одржан под покровитељством ЦСУ Крагујевац.


Снежана Илић, професор Технике и технологије, пожелела ја на самом почетку добродошлицу својим колегама и представила тим који је са њом радио на реализацији овог семинара: Весна Анђелковић - професор Технике и технологије, Снежана Милошевић - професор разредне наставе, Данијела Младеновић - Педагог и пожелела срећан рад и пријатно дружење.


Како корак по корак доћи до функционалног знања? Како помоћи ученицима да лакше савладају градиво уз стрип? Сазнаћемо на овом скупу.



Како усвојити функционално знање? Технике и методе - Педагог Данијела Младеновић








Корак по корак до скривеног циља - кроз алгоритам, игру и знање води  нас Снежана Милошевић



       




ИКТ у настави и стрип - Предности, недостаци и примена кроз Web-алате, моја маленкост




Завршница овог дела - стрип из угла мојих драгих колега, одговор на задатак

 



Ове фотографије говоре више од речи...

Дебата за крај... Истраживачки рад - ЗА или ПРОТИВ, за који узраст ученика, уз стручни надзор неприкосновеног жирија који даје коначну оцену у одбрани ставова супротних група; дебату води Весна Анђелковић



Ставови су одбрањени, дискусија на нивоу и аргументована
Наш наставни кадар је провео дан уз пријатно дружење, са жељом да се окупимо уз неку нову тему...







Нема коментара:

Постави коментар

ДОБРОДОШЛИ

ДОБРОДОШЛИ

 На ваше и наше велико задовољство, представљамо се на новој адреси и са новим садржајима које смо дуго сви очекивали. Трудићемо се да вам д...