среда, 19. октобар 2022.

ДЕЧЈА НЕДЕЉА У НАШОЈ ШКОЛИ

 понедељак 03.октобар 2022.г.

Поводом Дечје недеље, 30 ученика наше школе, шестог, седмог и осмог разреда су са Педагогом Александром Радовић посетили музеј "21. октобар". Том приликом су могли да виде стручну изложбу "О фабрикама и радницима".

                                                                       

среда 05. октобар 2022.г.

Ученици петог и шестог разреда са Педагогом Александром Радовић и одељењским старешинама су у сарадњи са Канцеларијом за младе посетили Књажевско српски театар "Јоаким Вујић". На репертоару је био Музички биоскоп за децу где су се уз звуке камерног оркестра у позадини емитовали цртани филмови. 10. октобар 

У сарадњи са Вршњачким тимом, Ученичким парламентом, педагошко-психолошком службом и наставницом Ликовне културе Сањом Палибрк, обележен је Дан менталног здравља пригодном презентацијом, која се односи на проблеме са којима се млади сусрећу -  болести зависности, депресија, напади панике, поремећаји исхране, као и колико је ментално здравље значајно за све области живота - школовање, односи са породицом и пријатељима. Након презентације урађен је и пано у холу школе.


  16. и 17. октобар

У сарадњи са Црвеним крстом, ученици наше школе су са Педагогом Биљаном Михајловић и Педагогом Александром Радовић, наставницама Ликовне културе Сањом Палибрк и Татјаном Радоњић Мојсиловић обележили 16. октобар Светски дан хране и 17. октобар као Светски дан борбе против глади. Цртежи наших ученика на задату тему красе пано у холу наше школе.

      16. октобар

Поводом Светског дана хране, ученици 5/1 са одељењским старешином Горданом Ковачевић су на ЧОС-у одржали радионицу на тему "Клопај здраво, расти право", где су присуствовали и гости, наше драге колегинице, наша подршка у свим заједничким активностима. 

А у Дечјем позоришту су ученици погледали представу "Ах тај змај"
Нема коментара:

Постави коментар

ДОБРОДОШЛИ

ДОБРОДОШЛИ

 На ваше и наше велико задовољство, представљамо се на новој адреси и са новим садржајима које смо дуго сви очекивали. Трудићемо се да вам д...