субота, 16. октобар 2021.

НАСТАВНИЦИ У ШКОЛСКИМ КЛУПАМА

    Да знање не проширују само ученици већ и њихови наставници, доказују бројне активности путем радионица и семинара. Једна таква активност се односи на формативно оцењивање ученика, где се кроз различите примере добре праксе стичу искуства и примењују у даљем раду. 


    Да је формативно оцењивање важно колико и сумативно (бројчано), показују читаве студије о томе како најбоље пратити напредовање ученика у учењу и кроз различите задатке у пет корака, а на основу исхода које остваре, и правилно их усмеравати у даљем раду кроз препоруке. Наши предавачи на семинару су нас упознали са примером педагошке свеске TeachersBook, која омогућава праћење ученика у оквиру одељења и разреда у једној школи. Том приликом смо угостили и колеге из других школа.
  
                                                                          





    
    Након пријатног дружења од неколико часова, добили смо наравно и домаћи задатак, који смо као и сви вредни ученици ревносно и одговорно урадили и у предвиђено време предали.


Нема коментара:

Постави коментар

ДОБРОДОШЛИ

ДОБРОДОШЛИ

 На ваше и наше велико задовољство, представљамо се на новој адреси и са новим садржајима које смо дуго сви очекивали. Трудићемо се да вам д...